Om oss

Från 1970 till 2000 arbetade jag som anställd ledare/företagsledare inom bank, försäkring och industri. År 2000 bestämde jag mig för att göra tillägg till mitt liv/yrkesliv. I mina jobb hade temat varit företagsutveckling och förändringsverksamhet. Efterhand ökade den egna insikten kring de beteendevetenskapliga aspekternas avgörande betydelse för att skapa förutsättningar för utveckling och förändring.Det inspirerade mig till att gå Gestaltakademins 4-åriga utbildning. Samtidigt började jag utöver att arbeta med mer traditionella företagsutvecklingsuppdrag också arbeta med individ- och grupputveckling.

Inom familjen bestämde vi oss också för att se till att förverkliga de ”livsdrömmar” vi gått och burit på men inte gjort något åt. Det innebar att vi startade vår hästverksamhet, som stegvis har utvecklats och lett till att vi flyttat till Solberga Gård i Österhaninge, för att hästverksamheten ska få så bra förutsättningar som möjligt. För egen del hade jag en orealiserad tonårsdröm om att få spela rock´n roll. Med lite tur, tillfälligheter och målmedvetenhet hittade jag ett antal ”lekkamrater” och tillsammans startade vi Green River Band, som nu levt i drygt 10 år.

Detta har lett fram till att Cavamentor, som startade år 2000, har blivit samlingsplatsen för dessa olika sidor av mitt och min familjs liv.

 

”Det är inte målet som är det viktiga, det är vägen!”  Visdomsord av Robert Karl Oskar Broberg.

Will Grier Jersey